Mijn eerste rit door het Nieuwe F1 Seizoen

Het is weer tijd voor een dosis feelgood vibes en opwinding. Deze keer niet over feelgood boeken, maar op een zijspoor naar brullende motoren, het gejuich van de menigte en de opwinding van het nieuwe Formule 1-seizoen.

Drive to survive

Voorafgaand aan het nieuwe F1 seizoen is seizoen 6 van Drive to Survive te bingewatchen op Netflix. Na teleurgesteld te zijn door seizoen 5 vorig jaar, had ik geen hoge verwachtingen. Maar dit seizoen heeft me aangenaam verrast. Elke aflevering richt zich op één team, waarbij we de strijd van vorig jaar op de voet volgen. Ondanks dat ik al veel vergeten was, werd ik herinnerd aan de opwinding van vorig F1-seizoen. Ik kan het echt aanraden om weer te gaan kijken.

Hndmade F1 strandtas

F1 eerste race

Als F1-fan keek ik reikhalzend uit naar de eerste race van dit seizoen, vooral omdat deze op een zaterdag plaatsvond. Echter, eerlijk gezegd was het niet bijzonder spannend. Max Verstappen won met een aanzienlijke voorsprong, en de rest van het veld volgde op afstand. Zelfs achter Max was het niet echt spannend. Ik hoop dat de teams zich meer gaan ontwikkelen en dat de races in de komende wedstrijden wat opwindender worden.

Handmade F1 items

Onlangs heb ik wat nieuwe F1-geïnspireerde items toegevoegd aan mijn Etsy-shop. Ik heb een strandtas gemaakt en een aantal nieuwe booksleeves met een F1-vlaggenprint. Deze items zijn nu beschikbaar in mijn shop, perfect voor degenen die hun liefde voor de Formule 1 willen laten zien, zelfs als ze niet op het circuit zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *