Kringloopgelukjes en veel goede muziek

Vrijdagavond was het zover: Johan, een van mijn favoriete Nederlandse bands, trad op in een uitverkocht Tivoli. Het was behoorlijk druk, alsof er deze keer nog meer mensen waren. We besloten na het voorprogramma een wat rustiger plekje boven bij de balkons te zoeken. en daar hebben we lekker genoten van de prachtige liedjes van Johan. Het was echt een topconcert!

Johan Live in Tivoli Utrecht

Op zaterdag begon de dag met een leuk uitstapje naar de plaatselijke kringloopwinkel, waar een gezellige boekenmarkt plaatsvond. De prijs van slechts 0,50 euro per centimeter aan boeken maakte het extra verleidelijk. Uiteraard kon ik mezelf niet inhouden, of toch een beetje. Ik heb maar drie boeken gekocht:

  • Geboorterecht van Nora Roberts
  • Een nieuwe koers van Susan Mallery
  • Mijn reis met Jake van Morgan Matson

Boekenbuit maart

’s Avonds stond er nog een ander muzikaal hoogtepunt op de agenda: mijn oude bandje Transmission trad op in een café in Den Haag. Met hun typische 80’s wave-geluid brachten ze een golf van nostalgie en opwinding met zich mee.

Zondag was lekker rustig en heb ik mijn eerste boek dit jaar helemaal uitgelezen. Nummer 1 voor mijn persoonlijke Hebban reading challenge:

1) Flirt voor even – Jill Shalvis
Het verhaal gaat over Grace die tijdelijk in Lucky Harbor strand. Ze is op zoek naar een nieuwe baan, maar neemt tijdelijk een baantje als hondenoppas en leert de hondeneigenaar dokter Josh op deze manier steeds beter kennen. Een lekker vlot geschreven chicklit met goed uitgewerkte personages en heerlijke humor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *