Nathalie

Als je me vroeger als kind had gevraagd wat ik later wilde worden, had ik geantwoord dat weet ik niet. Maar. Stiekem. Mijn vader was boekbinder en ik groeide op in een huis vol boeken. Het enige wat ik wilde, later als ik groot was, was schrijver worden. Ik hield van verhalen schrijven.

Feelgood writer Nathalie Koenekoop

Ik heb een secretaresse opleiding gedaan en werk als binnendienst medewerker en content creator. Ik ben daarnaast graag lekker creatief bezig. In mijn vrije tijd lees ik graag, maar ik vind het ook leuk om mijn eigen verhalen te schrijven. In het najaar van 2022 ga ik mijn boek Rozen verwelken in eigen beheer uitgeven.

Om mijn boeken praktisch overal mee naartoe te kunnen nemen ben ik zelf booksleeves en tassen gaan maken. Een uit de hand gelopen hobby en daarom ben ik een Etsy shop begonnen.

Schrijven is mijn passie. Muziek is mijn muze. Muziek is dan ook een inspiratiebron en terugkomend thema in mijn verhalen. Ik houd van muziek. Ik speelde basgitaar in verschillende bandjes en werkte tien jaar in een poppodium. Ik ga graag naar concerten en zomerfestivals.

Ik probeer minder lege koolhydraten te eten. Ik heb een jaar lang het sc dieet gedaan en zoek nu een goede balans om gedeeltelijk sc / keto te doen om niet teveel verkeerde koolhydraten binnen te krijgen (en natuurlijk iets af te vallen).

In mijn blog deel zal ik nieuwe Etsy items, feelgood recepten en schrijfupdates delen.