Nathalie

Als je me vroeger als kind had gevraagd wat ik later wilde worden, had ik geantwoord dat weet ik niet. Maar. Stiekem. Mijn vader was boekbinder en ik groeide op in een huis vol boeken. Het enige wat ik wilde, later als ik groot was, was schrijver worden. Ik hield van verhalen schrijven.

Feelgood writer Nathalie Koenekoop

Ik heb een secretaresse opleiding gedaan en werk momenteel als binnendienst medewerker en content creator. Ik lees veel feelgood boeken, maar ik vind het ook leuk om mijn eigen verhalen te schrijven. Ik werk eraan om in de zomer van 2023 mijn feelgood boek Rozen verwelken in eigen beheer uit te kunnen geven.

Ik lees zelf graag feelgood boeken. Om mijn boeken praktisch overal mee naartoe te kunnen nemen ben ik zelf booksleeves en tassen gaan maken. Een uit de hand gelopen hobby en daarom ben ik een Etsy shop begonnen waarin in handmade booksleeves verkoop. Inmiddels niet alleen booksleeves trouwens, want ik maak ook (strandt)tassen, toilettassen en portemonneetjes.

Schrijven is mijn passie. Muziek is mijn muze. Muziek is dan ook een inspiratiebron en terugkomend thema in mijn verhalen. Ik houd van muziek. Ik speelde basgitaar in verschillende bandjes en werkte tien jaar in een poppodium. Ik ga graag naar concerten en zomerfestivals.

Ik probeer gezonder en minder koolhydraten te eten. Ik heb een jaar lang het specifieke koolhydraat dieet gedaan en zoek nu een goede balans om toch koolhydraten te kunnen eten en iets af te vallen.

In mijn blog wil ik tips voor feelgood boeken, recepten en concerten met jullie delen.