Vakantie lezen

Mijn favoriete vakantie is met een cover vol boeken naar de Canarische eilanden, overdag lekker veel lezen bij het zwembad, en ’s avonds lokale bandjes kijken die in de pubs optreden. Dit jaar heb ik het anders gedaan. Met de familie hebben we voor twee weken een huisje met zwembad gehuurd in de Costa Brava en dit is me goed bevallen.

Nu ik een Kobo e-reader heb, bespaart dit ruimte en gewicht in mijn koffer, maar ik blijf toch ook wel een zwak hebben voor paperbacks. Ik snuffel graag in minibiebs, maar laat ook altijd wel wat paperbacks achter. In ons huisje lagen wat boeken, maar voornamelijk thrillers. Die heb ik nu dan aangevuld met een paar feelgood boeken. Omdat we met de auto zijn gegaan kon ik in ieder geval lekker veel inpakken en ik heb deze keer ook mijn laptop mee op vakantie genomen. Een goed idee, want ik heb dan ook tijdens de vakantie ook lekker fijn verder geschreven aan mijn eigen feelgood roman.

Vakantie lezen

Deze boeken las ik tijdens mijn vakantie:

Tegenstroom – Jackie van Laren ♥♥♥

Ik vind de boeken van Jackie van Laren altijd lekker weglezen en zo ook deze. Het verhaal speelt zich af op een Waddeneiland. Ik miste wel een beetje de diepgang die ik gewend ben uit andere boeken van Jackie van Laren.

Als je terug bent – Abbi Glines ♥♥♥

De paar boeken die ik van Abbi Glines las voelden als heerlijke guilty pleasures. De schrijfstijl van Abbi Blines is vlot, de verhalen zijn voorspelbaar en lekker romantisch met een vleugje seks en je hoeft niet per se in volgorde te lezen. Dit boek viel me tegen, ik vond het verhaal teveel langdradige seksscènes hebben.

Uitzicht op zee – Susan Mallery ♥♥♥

Dit verhaal gaat over drie sterke vrouwen die in een straat op een berg wonen. Ons vakantiehuisje stond ook op een berg, dus ik zat op de goede plek om te lezen. Ik vond dit een fijn feelgood vakantie verhaal.

De kluts kwijt – Vannessa Thuyns ♥♥♥

Ik moest wennen aan de schrijfstijl die ivlot en simpel met voornamelijk discussies en acties van de personages. Het is hiermee voor mij niet beeldend genoeg. De spanning en vaart zat er wel in en daarom wilde ik door blijven lezen, want het verhaal was goed.
Lees ook mijn volledige recensie van de Kluts kwijt op mijn recensiesite.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *